当前位置: 首页 > 新鲜设计 > 建筑设计-意大利卢加诺湖畔的私宅
建筑设计-意大利卢加诺湖畔的私宅
来源:http://poto.kikicici.com/  查看原图  更新时间:2011-09-04    已经有人关注
描述:建筑设计-意大利卢加诺湖畔的私宅
内容:

建筑设计-意大利卢加诺湖畔的私宅

Lying on the slope of a hill, on the shores of Lake Lugano , the villa consists of two volumes organized on different levels due to the particular topography of the site. 
A polygonal shaped glass pavilion with rounded edges stands above a linear underground block. The living and dining room, the kitchen and storage spaces are located in the pavilion, while bedrooms, bathrooms and garage are in the lower level. Each level relates itself with independent outdoor spaces, which are closely related with the interiors. 
The glass pavilion overlooks two very defined areas: the first, toward the mountain, is a very private zone resulted in the area between the property line and the building setback line according to the local building code. The second is a garden overlooking the lake. In the same way, the bedrooms face a garden enclosed by the building and the perimeter wall. 
The ring, obtained between the perimeter wall above and the pavilion, amplifies the interior space, with seems much larger than what it actually is. The ring-like space, that embraces the building on the north side, grants constant ventilation and natural light to the living areas, also due to the white cladding of the perimeter wall and white gravel which reflect the sunlight coming from the south. 
The horizontal treatment of the perimeter wall emphasizes the scenography, creating moving shadow effects according to the different position of the sun in the sky. At the same time, a night-time artificial light scene is the ideal reverse field for the lake panorama. 
All the additional functions of the pavilion are contained in a central lacquered wood block, which acts as a sort of a thick penetrable wall that separates the kitchen from the living room without dividing the space with doors, and in which are located the powder room, the kitchen, the stairs, bookcases, all mechanical systems and the technological and audio-video equipment. 
Great attention is given to the environmental aspects, as the use of geothermal energy, roof gardens, the rain-water collection system, the choice of  highly efficient low-emittance glass insulated with argon gas, to optimize the thermal efficiency of the shell and the use of natural sun shading as the placement of deciduous trees in the south-west area of the building.


-

股沟翻译

卢加诺湖岸边,躺在山坡上,别墅由两卷,由于该网站的特定地形的不同层次上组织。
一个多边形与圆边形玻璃馆站线性地下块以上。的生活和饭厅,厨房和存储空间都设在展馆内,卧室,浴室和车库,而在较低的水平。每个级别都涉及与独立的室外空间,这是密切相关的内部本身。
玻璃亭俯瞰两个非常界定的领域:第一,向山,是一个非常私人的区域面积之间的财产线和建设挫折线,根据当地的建筑规范。第二个是一个花园,俯瞰湖泊。以同样的方式,卧室都面临着建设和围墙内的一个花园。
环,获得以上的围墙和展馆之间,放大了室内空间,与似乎远远比它实际上是什么。空间戒指,拥抱北侧的建设,给予不断的通风和自然光的生活区,也因围墙和从南方飞来,这反映了阳光的白色碎石的白熔覆。
围墙水平的治疗强调的布景,根据太阳在天空中的不同位置创​​建移动的阴影效果。与此同时,一夜间的人造光源的场景是湖全景的理想反向领域。
展馆的所有附加功能都包含在一个中央的漆木块,作为一个穿透厚厚的墙分隔客厅厨房没有门的空间除以排序行为,并在其中位于粉房,厨房,楼梯,书柜,所有系统和机械的技术和音像设备。
高度重视在环保方面,利用地热能,屋顶花园,雨水收集系统,选择高效低发射率与氩气中空玻璃,热效率优化的外壳和使用天然遮阳,安置在西南地区的建设落叶树。

上一篇:她叫三毛   下一篇:一个人的黑白世界
0
0
特别推荐
频道精选
人气排行
今日更新0相册,一共6739相册, 网站地图
run:0.019 Copyright © 2008 PoTo.KikiCici.Com, All Rights Reserved 图片森林 版权所有 无觅相关文章插件,快速提升流量 浙ICP备12006749号
0574车友会 | 宁波壹隆汽车改装 | 牛逼汽车改装 | 壹隆改装 | 汽车改装 | 私人影吧
Powered by MyPic美女,美女图片,美女写真,明星图片,非主流图片,非主流美女